Yıldönümlerinde Hangi Çiçekleri Vermelisiniz?

Ömür boyu birlikte yaşayacağınız kişiye yıldönümünüzde anlamlı çiçek hediye etmek ayrı bir önem taşır. Kütahya Çiçekçi ile sevdiğiniz kişiye özel günlerin kalıcılığını hissettirin ve ona karşı tutkunuzun hiç geçmeyeceğini belirtin. Özel aranjmanlarla tasarlanan yıldönümü çiçekleriyle sevdiğiniz kişinin yüzünde tebessümü eksik etmeyin.

Sevdiğiniz Kişiye Özel Çiçek Aranjmanları

Yıldönümlerinin anlamı büyük olduğu gibi sevdiğiniz kişiye verdiğiniz değeri de gösterir. Kütahya Çiçekçi ile farklı aranjmanları sevdiğinize gönderebilirsiniz. Yıldönümlerinde tercih edilen çiçeklerden biri orkidedir. Tek dal olarak hazırlatabileceğiniz gibi ilginç konseptlerde de tasarlatabilirsiniz. Sevdiğinize sevginizi göstermek için kırmızı gül ya da lilyum çiçeklerini de seçebilirsiniz. Çiçeklerin büyülü dünyasını sevdiğiniz kişiye yollayarak aşkınızın büyüklüğünü ona hissettirebilirsiniz.

yil-donumu

Yıldönümü için Tasarlanan Çiçek Aranjmanları Nelerdir?

Sevdiğiniz kişi sizden uzaktaysa mor orkide gönderebilir ve ona karşı sevginizin ne kadar güçlü olduğunu gösterebilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin evine çiçek gönderecekseniz vazoda gülleri, saksı çiçeklerini veya gül demetlerini tercih etmelisiniz. İş ortamına çiçek gönderecekseniz saksı çiçekleri ya da buket aranjmanları ile süslenmiş çiçek demetlerini tercih etmelisiniz.

Sevdiğiniz kişiye güzel ve anlamlı hatıralar bırakmak istiyorsanız özel tasarımlarla hazırlanan çiçek demetlerini göndermelisiniz. Mesajınızı göndereceğiniz çiçek buketlerinin arasına iliştirebilir ve güzel sözlerinizle ona olan duygularınızın ölümsüzlüğünü anlatabilirsiniz. Canlı tasarımlarla hazırlanan aranjmanlarda mevsim yeşillikleri kullanılarak demetlerin daha güzel görünmesi sağlanır. Özel tasarımlı ve ilginç konseptlerde hazırlanan çiçek demetleriyle sevdiklerinize sevginizin kalıcılığını gösterebilirsiniz.

  • Yorum Ekle