Tesettür Kombinleri

Tesettür giyimin modası olmamakla birlikte şu sıralar çeşitliliğin artmasıyla birlikte birçok farklı kombin mağaza vitrinlerini süslemiş ve butikleri doldurmuştur. Şüphesiz tesettüre en çok yakışan şıklık ferace olmakla birlikte özellikle boyu daha uzun gösterdiği için tercih edilmektedir.

tesettür

tesettür

Farklı tarz, kumaş ve detaylarla süslenen feraceler artık modern ve daha şık bir görünüm sağlamaktadır. Ayrıca vücut tipine uygun kesimleriyle vücudu sarmamakta daha salaş ve tesettürlü bir görünüm elde edilmektedir.

Neler Tercih Edilebilir?

Eğer kısa boylu iseniz altına giyeceğiniz topuklu ya da kalın taban ayakkabılar ile uzun gözükebilir ya da bir spor ayakkabı ve sırt çantasıyla rahat bir gün geçirebilirsiniz.

Uzun elbiseler de bu konuda size yardımcı olacak ve zaman kaybetmeden giy-çık bir kombinle günü kurtarmanıza fırsat verecektir.

tesettür kombini

tesettür kombini

Yine seçimlerinizi pamuklu şallarla tamamlayabilir veya daha tok duran şal seçimleriyle şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Elbiselerin üzerine giyeceğiniz düşük vatkalı blazer ceketlerde güzel bir kombin olacaktır ve ofis şıklığı elde edebileceksinizdir.

Bol pantolonlardan da bahsetmeden geçmek olmaz tabi ki. Bol pantolonların üzerine giyeceğiniz yine bol tunikler günlük bir kombin de size yararlı olacaktır. Tabi bunu spor ya da şık hale getirmek sizin eliniz de. Pantolon ile aynı renk bir üst tercih ettiğinizde daha gözü yormayan, rahat bir görünüm elde edersiniz. Çok çeşitli renk ve desenlerle uygulama kolaylığı da sağlar.

  • Yorum Ekle