Sizi Daha Genç Gösterebilecek Kıyafetler Nelerdir?

İnsanlar bazen yaşlarını bir takıntı haline getirerek olduklarından daha genç gözükmek isteyebiliyorlar. Tam tersi bir senaryoda ise genç bir kişi giydiği kıyafetlerden dolayı olduğundan daha büyük ve yaşlı gözükmeye başlayabiliyor. Bu tür durumların yaşanmaması için ise doğru giyim stilini keşfetmek gerekiyor.

Genç bir görünüm elde edebilmek için ilk önce sade parçalara yönelmeniz gerekiyor. Kendi stilinize uygun olan moda kıyafetleri seçerken her zaman gösterişten ve renk karmaşasından uzak olan parçaları seçmeniz gerekiyor.

Saç, Makyaj ve Aksesuar Kullanımına Dikkat

Saç ve makyaj ile birlikte aksesuar kullanımına da dikkat etmeniz gerekiyor. Röfleli ve kabarık hatlara sahip olan saç modelleri, üzerinize her ne giyerseniz giyin sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterebilir. Bu sebepten dolayı bu noktalara dikkat etmelisiniz. Ayrıca kapalı ve koyu renk tonlarından da uzak durmanız gerekiyor. Pozitif ve canlı renkler daha genç gözükmenizi sağlayabilir.

Kot pantolonlar sizleri genç gösterebilecek en önemli parçalardır. Fakat burada da aksesuar, makyaj ve saç stilinize dikkat etmeniz gerekiyor. Kot pantolon üzerine giyeceğiniz diğer parçaların da stilinize uyumlu olması gerekiyor. Kot pantolon ile aşırı renkli ve iddialı duran kazakları ya da t-shirt modellerini seçerseniz olduğunuzdan daha yaşlı bir görünüme bürünebilirsiniz.

Ayakkabı seçimlerinizde ise özel günler dışında stiletto modellerden uzak durmanız gerekebilir. Stiletto topuklu ayakkabılar klasik stile uygun ayakkabılardır. Bunun gündelik bir kullanım için platform topuklu ayakkabıları tercih edebilirsiniz.

  • Yorum Ekle