Şapka Severler Müjde: Kasket Moda!

Şapkasız kendini eksik hissedenlerdenseniz harika bir haberimiz var: 2017’de kasket moda oluyor! Bu kış hem güzelliğinizi korumak hem modaya ayak uydurmak hem de kasket şapkanız sayesinde ısınmak mümkün olacak.

kasket şapka modası

kasket şapka modası

Bir süredir raflarda görülmeyen kasket şapkalar yeniden modaya yön veren markaların kreasyonlarında yer almaya başladı. Birçok markanın 2017 ürünleri içerisinde kasket şapkaları görebilir, kendiniz için en uygun olanı seçebilirsiniz. Oldukça ekonomik rakamlara kasket bulmak da mümkün.

Kasket Şapka Nasıl Kombinlenir?

Kasket şapka kullanmak istiyorsanız demode görünmemek için kullandığınız giysi ve aksesuarlara çok dikkat etmelisiniz. Yaka düğmesine kadar kapatılmış dar kesim bir gömlek, yüksek bel bir jean ve botiler, onların üzerine de kasket şapka… Hiç de fena sayılmaz. Kasket şapkayı mümkün olduğunca dar kesim giysilerle kullanmaya özen göstermelisiniz. Balık form elbiselerin üzerinde bile oldukça şık gözükebilir.

kasket şapka

kasket şapka

Ünlülerin kasket kombinlerine baktığımızda genel olarak kalem etekler, salaş tişörtler ve tamamen sade bir görünüm dikkatleri çekiyor. Şapka kullanırken başka bir aksesuar kullanmak istemeyenler çoğunlukta, ancak ince bir fular da kusursuz görünmenize yardımcı olacaktır. Bunun dışında saç modeliniz de önem kazanacak. Saçlarınızı tamamen açık ve doğal haliyle kullanabilirsiniz. Ama fark yaratmak isteyenlerdenseniz, önerimiz saçlarınızı ensede küçük bir topuz yapmanız olacak. Bu şekilde çok daha modern görünmeniz de mümkün olacaktır. Abartıdan uzak bir makyajla da güzelliğinizi tamamladığınızda kendinize olan güveniniz bir hayli yükselecek.

  • Yorum Ekle