Saksı Çiçekleri

Yaşam alanlarının estetik bir görünüme sahip olması ve tasarımın tamamlanarak kaliteli yaşam alanlarının oluşturulması adına yaşam alanlarınızda saksı çiçekleri tercih edebilirsiniz. Hem evinizde hem de ofislerinizde tercih edebileceğiniz her türlü ortama uyum sağlayan saksı çiçeklerimiz arasından seçim yapabilirsiniz. Yaşam alanlarında tercih edeceğiniz çiçeklerin bakımı da çok önemlidir. Bitkiler genel olarak 18-20 derece ortamlarda muhafaza edilmelidir. Isı farklılığı olursa bozulabilirler.

Sizler için farklı özelliklere sahip, yaşam alanınıza farklılık katacak seçimler yapabilirsiniz.  Bitkilerimiz arasında küçük boylu seçeneklerden boyu 1 metreye kadar uzayan farklı seçeneklere kadar geniş bir ürün yelpazeniz vardır. Şık tasarımlarıyla yaşam alanlarınızı güzelleştiren özel saksı çiçeklerimiz oldukça estetik saksı tasarımlarıyla da sizleri bekliyor.

Dekoratif ve Şık Mekanlar İçin Saksı Çiçekleri

Saksı çiçekleri dekoratif olarak da yaşam alanlarında sıklıkla tercih edilen ürün türleri arasındadır. Salonunuzda, oturma odanızda, mutfağınızda, balkonunuzda ve ofislerinizde her bütçeye uygun çiçek bulabilirsiniz. Dekoratif yapısı ile şık mekanlarda tercih edebileceğiniz çiçekler arasından Kraton, kentia, Benjamin ficuc, yucca ve areka gibi özel seçimler yapabilirsiniz.

Sizin için özel olarak yetiştirdiğimiz saksı çiçeklerini hediyelik olarak da sevdiklerinize sunabilirsiniz.  Oldukça şık görülen saksı çiçekleri bakım konusunda da çok pratiktir. Kolayca bakımını yapabileceğiniz uzun süre dayanıklı çiçekler ile koleksiyonunuzda çok nadide parçalara yer verebilirsiniz. Etkileyici görünümleriyle saksı çiçeklerimiz eşinize, dostunuza, ailenize ve kendinize alabileceğiniz şık ürünlerdir.

Pratik Saksı Çiçeği Bakımı

Saksı çiçekleri bakımı pratik bir şekilde yapılabilir. Bunun için sulama kabı, sprey ağızlı şişe, sıvı gübre ya da granül gübre ile birlikte bahçe makası ile belirli aralıklarla bakımını yapabilirsiniz. Haftalık ve aylık bakımını yaptığınızda saksı çiçeği uzun yıllar boyunca kullanılabilir.

Çiçeklerin ne zaman sulanması gerektiği konusunda bilgi sahibi olmalısınız. Yaşadığınız bölgedeki havanın nemine göre bu süre değişmektedir.  Ortalama haftada bir ya da iki kez sulamanız yeterli olacaktır.  Fazla sulama yaparsanız çiçekleriniz çürüyebilir. Saksı çiçeklerinde en büyük hata nemin dikkate alınmaması ve bu şekilde sulama yapılmasıdır.

Çiçekleriniz gün ışığına ihtiyacı olan canlılardır. Bu yüzden aydınlık olmayan bir alanda çiçekler uzasa da etkileyici görünümünü yitirecektir. Zaman içinde yaprak sayısı azalacak ve yapraklarında sararma olacaktır.  Bu yüzden saksı çiçeklerinizi aydınlık bir yerde bekletmelisiniz. Evinizi, ofisinizi ve diğer yaşam alanlarınızı süsleyecek olan saksı çiçekleri için https://www.ascicekevi.com/saksi-cicekleri adresine girerek bir seçim yapabilirsiniz.

 

 

  • Yorum Ekle