Küçük Salon Nasıl Dekore Edilmeli?

Bazı kişilerin evlerinin salon metrekaresi düşük olabiliyor. Eğer siz de küçük bir salona sahipseniz dekore etme konusunda zorlanıyor olabilirsiniz. Ev hanımları küçük salonlara yerleşme konusunda oldukça büyük sorun yaşar ve bu durumdan çoğu her zaman sitem eden vekil küçük salonda nasıl dekorasyon sağlanmalıdır.

küçük ev çözümleri

küçük ev çözümleri

Küçük salonu daha ferah ve açık kullanabilir miyiz? Bunun için ne gibi dekorasyon önerileri vardır? İşte bu yazımızda siz değerli okuyucularımız için küçük salon dekoru etmede bazı tavsiyelerde bulunacağız, mutlaka okumalısınız.

Salonlarda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Salonları dekore etmek oldukça zor bir işlemdir. Mobilyalarımızı ve diğer eşyalarımı da küçük salonları sığdırmak oldukça zor olabiliyor. Eğer siz de küçük bir salona sahipseniz tavsiyemiz daha çok soğuk renklerden yana tercih yapmanız olacak. Hatta minimal mobilya tarzını tercih etmenizi öneriyoruz. Yani tek bir renk ve az eşyalar kullanmalısınız. Bu sayede daha ferah ve geniş bir salon ortalığı sağlayabilirsiniz.

küçük ev dekorasyonu

küçük ev dekorasyonu

Küçük salonlarda önemli bir ayrıntı ise duvar ve tavan rengidir. Bu noktada kesinlikle doğru renkleri yapmanız gereklidir. Eğer doğru boya seçimi yaparsanız küçük salonunuzun daha büyük gösterebilirsiniz. Size önerimiz duvar ve tavan renginde açık ve mat tonlar olacak. Yine yer döşemelerinde de açık renk tonlarını seçmeniz gerekiyor. Duvar kağıdı kullanmak isteyenlere boyuna çizgili modeller ve sonsuz renkleri tavsiye ediyor.

  • Yorum Ekle