Kamera Teknolojisinde Son Nokta

Giyilebilir teknolojinin ivme kazandığı günümüzde pek çok yenilik ile karşılaşıyoruz. Akıllı saatler, bebek uyarı cihazları ya da görme engelliler için özel ayakkabı gibi buluşlara artık yabancı değiliz. Yeni bir girişim de ABD merkezli Wolfcom’dan geldi. Polis teşkilatı için vücut kameraları üreticisi, son zamanlarda sıradan insanlara pazarlamayı planladığı benzer şekilde geliştirilmiş bir aygıtı geliştirdiğini açıkladı.

Herkesin İhtiyacı Olan Günlük Vücut Kamerası Wolfcam Venture

Bir 10 yıldır GoPro hareketli kameralar oldukça büyük yol aldı ve Venture’nin farkı en iyi görüntüyü sağlarken en hafif ve küçük boyutta olması denilebilir.

Sadece 2.2 gram ağırlığında olan bu inanılmaz kamera hemen hemen her şeye takılabiliyor; vücut üzerinde, arabada, bisiklette canlı akışı ve birçok özelliği bir arada kullanılabilen, aynı zamanda dönebilen bir kamera kafasına sahip. Giymek, bağlamak, saklamak ve maceralı aktivitelere katılmak için hazır olan küçük hepsi bir arada kamera.

Venture istediğiniz herhangi bir yerden kayıt yapmanızı veya canlı olarak izlemenizi sağlayan, yenilikçi, giyilebilir bir HD kamera; 1080P’de kayıt yapıyor, balıkgözü etkisi olmayan 120 derecelik geniş açılı lens ve 4 parlak LED ışığı özelliği taşıyor.

amazon

“Kritik Yeniden Bağlan Teknolojisi” ekstra kamera eklerinizden herhangi birisinin bağlantısı kesilirse, kaydetmeye devam ediyor. Anti Video Devre dışı bırakma Teknolojisi yanlışlıkla cihazınızı kapatmanıza izin vermiyor.

Dâhili Wi-Fi, doğrudan Facebook veya YouTube gibi web sitelerinde canlı yayın yapmanızı sağlayabiliyor. Andriod ve iOS akıllı telefonlarda interaktif, kullanımı kolay bir uygulamaya sahip kamera ile canlı hayata dair pek çok bağlantı kurulabiliyor.

İlk etapta eBay, İndiegogo gibi büyük online satış sitelerinde 359$ ile satılması planlanan cihaz Şubat 2018 tarihinden itibaren tüm dünyada olacak.

  • Yorum Ekle