Kadınların İlişkilerinde Yaptıkları Hatalar

Herkes mutlu bir ilişki sürdürmek istese de kimi zaman bilmeden yapılan hatalar sonrasında bitmez denilen ilişkiler dahi oldukça kolay bir şekilde bitebiliyor. Kimi zaman alışkanlık haline gelmiş olan davranışların ilişkiye zarar vermesini engellemek ise aslında oldukça kolay.

ilişki

ilişki

Bilgisayar veya Telefonu Karıştırmak

Gelişen teknoloji sonrasında artık telefonlar ve bilgisayarlar insanların hayatlarının vazgeçilmezleri arasında kendine yer buluyor. Bu durum avantajları beraberinde getiriyorken aynı zamanda dezavantajları da getiriyor. Gizlice karşıdaki kişinin sosyal medya hesaplarına girmek ya da telefonunu karıştırmak; karşılıklı güvensizlik sorununu da beraberinde getirecektir.

Kişiliği Geri Plana Atmak

Kadınların büyük bir kısmı ilişkiye başladıkları zaman kendilerini geri plana atıyorlar. Öyle ki ilişkiye başladıktan sonra yaşamlarını, ailelerini, arkadaşlarını, işlerini ya da okulunu deyim yerindeyse unutabiliyorlar. Halbuki aynı erkeğin olduğu gibi kadınların da kendilerine ait bir yaşamları bulunmakta. Dolayısıyla bir ilişkiye başlanıldığı için bütün hayatı partnerin üzerinde kurmamaları onlara ve ilişkilerine zarar verir.

ilişkiler

ilişkiler

Kıyas Yapmak

Genel olarak kadınlar yalnızca kendilerini değil, sevdikleri adamı ve ilişkilerini de kıyaslama gibi büyük bir hataya düşebiliyorlar. Sürekli başkalarını örnek vermek ve onların ilişkilerini anlatmak, sevgili ya da eşin kendini yetersiz hissetmesine neden olabilecektir.

Devamlı Birlikte Vakit Geçirmek İstemek

İlişkinin ilk dönemlerinde çiftler sürekli olarak birlikte zaman geçirmek isterler. Ancak ilerleyen zaman ile beraber artık çiftler kendilerine ait zaman dilimlerine sahip olmalılar.

  • Yorum Ekle