Göz Altı Kırışıklıklarına Son

Özellikle kadınların en çok istediği durumlardan bir tanesini de gözaltı bölgesinde oluşan morluklar ve kırışıklıklardır. Kullanılan makyaj malzemeleri ve dış yüzünden zamanla göz altı bölgesinde bir takım bozulmalar ve deformeler gözlerine biliyor. Eğer siz de böyle şikayetler içerisinde iseniz ve bundan artık kurtulmak istiyorsanız bu yazımızda siz değerli okuyucularımıza gözaltı kırışıklıklarına karşı uygulayabileceğiniz bazı doğal yöntemlerden bahsettik. Okuyup siz de yararlanabilirsiniz.

göz altı kırışıklığı

göz altı kırışıklığı

Kullanılan kozmetik ürünleri fiyatları yaşanan cilt problemleri ve bir başka sebepler nedeniyle göz altında sarkmalar ve kırışıklıklar baş gösterebiliyor. Zaten hassas bir deriye sahip olan göz altı bölgesi en önce kırışan yerlerden bir tanesi. Ama doğal besinlerden yararlanarak bu karışıklıklar önleyebilirsiniz.

Göz Altı Kırışıklığını Doğal Yollarla Önleyin

Göz altı kırışıklıkları hızlı hızlı bir şekilde gidermek istiyorsanız siz değerli okuyucularımıza ilk tavsiyemiz yumurta beyazı olacak yumurta beyazı bu konuda oldukça etkili bir tedavi yöntemi diyebiliriz. Bir kaba yumurtanın akını ayırıp ekleyin. İki tane yumurta kullanabilirsiniz Daha sonra bunu çırpıp köpüklenmesine sağlayın. Hazırladığınız bu karışımı karışıklık oluşan bölgeye sürün ve 10 dakika bu şekilde bekleyin. Daha sonra komik ve soğuk su kullanarak bu bölgeyi temizleyin.

kaz ayakları

kaz ayakları

Göz altı kırışıklıklarını önlemek için bir diğer önerimiz ise süt olacak süt mucize etkilere sahip bir besin içeriğinde bulunan glikolik asit cilde oldukça iyi geliyor. Ölü hücreleri ortadan kaldırıyor. Her gün bir bardak süt içerseniz veyahut da göz çevresine bir bez yardımıyla süt uygularsanız kırışıklıklarını zamanla yok edebilirsiniz.

  • Yorum Ekle