Genişletilmiş Metal Mesh

Kolay paslanmaz özelliğe sahip olup dayanıklı ürün olarak birçok alanda kullanıma uygun olan genişletilmiş metal mesh avantajlı olan özellikleri ile tercih en çok seçilen ekonomik ürün seçimlerinden birisidir. 

Farklı alanlarda kullanıma ait olan ürün yanı zamanda birçok ürünün tasarımı içinde de kendine yer buluyor. Çöp kovaları, ütü masası, dekorasyon ürünlerinde ya da bahçe çiti gibi yerlerden kullanımına yer açılan genişletilmiş metal meshlere havalandırma ve yürüme platformlarında da yer veriliyor. Özellikle yangın merdiveni gibi yerlerin hazırlanmasında çoğunlukla bu ürün seçimine yer açılıyor. 

Montaj uygulaması oldukça kolay olmasının yanı sıra değiştirilmesi de don derece kolaydır. Genişletilmiş metal mesh hafif bir malzeme seçimine sahip olarak nakliye açısından da avantaj sağlıyor.

İnşa sektöründe bu denli çok alım ve kullanımına yer verilmesinin temel sebeplerinden birisi de bu ürünün uzun ömürlü bir tercih olması geliyor.

Genişletilmiş Metal Mesh Ürününü Nereden Satın Alabilirim?

Genişletilmiş metal mesh inşaat alanların da kullanılan ve en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Dekorasyon çalışmalarından spor tesislerine ve alışveriş merkezlerine kadar her alanda karşılaşılan ürün ekonomik bir seçimdir. 

Genişletilmiş metal farklı kulanım alanlarına sahip olması sebebi ile üretimde de birçok firma ile karşılaşmanız mümkün. Ceylanlar Metal firmasının ürün listesinde yer alan ürün tercihlerinden silindirsiz ve silindirli olan modellerin yanı sıra gözenekler de ise kare, elmas, yuvarlak ya da altıgen gibi tercihleri bulabilirsiniz. 

Galvaniz, DKP, pirinç, titanyum gibi farklı birçok metal malzemenin kullanılması ile üretilen ürünün en telem özelliği ise kolay kolay paslanma göstermemesidir. İhtiyacınıza uygun olan genişletişmiş mesh seçimini yaparak ürün siparişini için fiyat teklifini almak için https://www.ceylanlarmetal.com/urun/genisletilmis-metal-mesh adresinden yararlanabilirsiniz.

  • Yorum Ekle