Fit Beden için Egzersiz Seçimleri

Herkes bedeninin daha güzel görünmesini ister. Daha sıkı bir bedene sahip olmak ise doğru egzersiz uygulamalarına yer açarak mümkün olur. Fit bir bedene sahip olabilmek için yapılacak olan egzersizler kadar beslenmenize de dikkat etmeniz son derece önemlidir. Bedensel olan fit görünmek için spor salonlarında bulunan aletler ile çalışabilirsiniz. Bunun yanı sıra günlük yaşantınızda da bazı egzersizlere evinizde yer vererek de fit bir bedene kısa sürede sahip olmanız mümkün.

diyet yapmak

Hangi Egzersizleri Uygulamalıyız?

Fit bir bedene sahip olabilmek için egzersiz seçimlerinde de birçok tercihe yer verebilirsiniz. Göbek bölgenizde bulunan yağları eritmek ve göbeğin sıkılaşmasını sağlamak için mekik çekebilirsiniz. Bunun yanı sıra bisiklet sürebilir ya da yattığınız yerden bacaklarınızı havaya kaldırarak bisiklet çevirme hareketini yapabilirsiniz.

Bunun bacak kasları için bisiklet kullanmak son derece idealdir. Buna fırsatınız yok ise bacak kaslarınızı güçlendirmek için evde birçok farklı egzersize yer verebilirsiniz. Kol kasları ve bacak kaslarının yanı sıra bel bölgesindeki yağı eritmek için ise iki beş kiloluk su bidonunu alarak egzersiz yapabilirsiniz. Elinizde bulunan su dolu bidonlar ile sağa sola hareket yapmak bel için yapılan uygulama olurken sağ ve sol kolu aralıklar ile kaldırıp indirmek ise kol kasları için yapılan uygulamadır. Bunun yanı sıra bacaklar için ise oturur gibi yapıp kalkmanız yeterlidir.

  • Yorum Ekle