Ev Dekorasyonda Kendin Yarat Trendi

Ev dekorasyon stilinde farklılıklardan hoşlananlar için oldukça ilgi çekici olan kendin yarat trendi ile tüm mobilya ve aksesuarlarınızın takımlarından ziyade tek parça halinde kullanım imkanınız oluşuyor. Böyle bir stilli eski mobilya ya da koltuk takımlarınızı yenileyerek de yapmanız mümkün. Aynı zaman da birkaç yenileme ve farklı dekorasyon fikri ile canlılık kazandırmanız da mümkün.

dekorasyon

dekorasyon

Kendin Yarat Dekorasyon İçin Püf Noktalar

Kendin yarat dekorasyon stilini evinize uyumlu olarak hazırlarken kumaş renkleri, duvar, zemin ve aksesuarlar arasında belli bir uyum içinde olunması gerekir. Soft renkler kullanılıyor ise soft üstünde hareket etmek daha doğru olacaktır. Desen olarak ikili ya da üçlü olan kanepenizi çiçek desenli seçerken perdenizi çizgili tercih edebilirsiniz. Fakat berjer ve puf da tek renk seçimi yapmanız önerilir.

duvar dekorasyonu

duvar dekorasyonu

Desenlerin uyumlu beraberliğinden ve renklerin uyumundan yararlanarak oldukça şık dekorasyon yaratabilirsiniz. Eski puf post ile kaplanabilir ya da daha tüylü her hangi bir tek renk kumaş ile tasarlanarak dekorasyonunuza eklenebilir. Aynı zamanda berjer kullanımında aynı model berjer yerine farklı model berjer seçimi de yapabilirsiniz. Her hangi bir tanıdığınızın istemediği bir koltuğu ya da berjeri yenileyerek dekorasyonunuza katmanız mümkün.

Mobilyalar da ise eskitmeler yapabilir, rengini değiştirebilirsiniz. Kitaplık, orta sehpa ve konsollun aynı model ya da renkte olmasına gerek yok.

  • Yorum Ekle