Esmer Ten ile Uyumlu Olan Saç Renkleri

Ten rengi saç seçiminde oldukça önemli bir yere sahiptir. Sizi olduğunuzdan daha güzle göstermek ve teninize de vurgu yapmak için en doğru seçimi yapmanız gerekir. Ten rengi konusunda yapılan dezavantaj yargısı tamamen yanlıştır. Sorun ten renginin koyu ya da açık olması değil bu tene uyum sağlayacak olan saç rengini bulabilmektir.

esmer ten

esmer ten

Fakat bazı ten renkleri saç tonu bakımından daha az tercih arasında kalıyor. Bu tenlerin başında ise esmer tene sahip olan kişiler gelir. Fakat ten rengi ile uyumu yakalayan seçimi yaptıktan sonra oldukça olumlu bir etkiyi elde edebilirler.

Hangi Renkler Esmer Ten ile Uyum İçinde Olur?

Esmer ten diğer tenlere göre renk seçiminde daha az tona sunulan örnekler içinde yer alıyor. Bu sebep ile esmer tene sahip olan kişiler belli bir tonu yakalamakta zorlanabilir ya da birkaç deneme yapıp hüsrana uğrayabilirler Fakat. Deneme yaparken de hangi tonların daha uyum sağlayacağını bilmek ve ona göre bu uygulamaları yaptırmak gerekir.

saç rengi

saç rengi

Esmer tende en çok kullanılan tonlar kumral ve kumral tonları olup aynı zamanda siyah da sık tercih edilir. Bunun yanı sıra bal kahve diye adlandırılan kahve tonu da esmer ten ile oldukça uyumlu olan bir tondur. Kızıl istenen bir etkiye sahip olmasa bile özellikle kızıla çalan kahve tonları esmer tende hoş etki yaratabiliyor.

  • Yorum Ekle