Doğru Kişi ile mi Evleniyorsunuz?

İçki, sigara, alkol, uyuşturucu bağımlısı veya sadakatsiz, zalim, sahtekâr ya da küfürbaz olan biri ile evlenmeyecek olduğunuzu düşünerek, normal şartlarda evleneceğiniz kişi hakkında şüpheniz olması normal değil, sağlıklı da değildir. Gelecekteki eşiniz bu yıkıcı davranışlardan uzaksa ve evlilik konusunda hâlâ şüpheniz varsa, bu önerileri okuyun.

  • Mutluluk ve Duygusal Destek

Bir eşten her zaman sizi mutlu etmesini beklemek mantıksız olmasına rağmen, doğru kişiyle birlikte olmak, hayatınıza mutluluk ve kişisel güç hissi getirebilir. Doğru kişi, duygusal olarak sağlıklı olmanızı ve kendi ayaklarınız üzerinde durabilmenizi isteyecektir.

evlenmek

evlenmek

  • Aşk, Sevgi ve Seks

Evleneceğiniz kişinin, cinsiyet ve şefkat söz konusu olduğunda isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı anlayan birisi olması önemlidir. Birbirlerinizle cinsel olarak uyumluysanız, doğru kişiyle evlendiğinizi bileceksiniz. Doğru kişi sizinle vakit geçirmenin tadını çıkaracaktır. İkiniz arkadaş olmadığınızda sevginiz ve evliliğiniz yavaşça solacaktır.

  • İletişim, Hedefler ve Değerler

Siz ve doğru kişinin hayatında benzer amaç ve değerleri olacaktır. Her zaman birbirinizle aynı görüşte olmayabilirsiniz, ancak doğru kişiyle konuşmanız ilginç ve sıkıcı olmayacaktır. Yaşamdaki tek değişkenin değişim olduğunu anlayınca, doğru kişi, evlilik öncesi ve sonrası evlilik konularını, sorularını ve konularını sizinle tartışmaya hazırdır.

evlilik

evlilik

  • Güven ve Dürüstlük

Doğru kişi size karşı dürüst davranır, güvenir ve casusluk yapmaz. Her hareketi haklı göstermek zorunda hissetmeniz çok ağır bir yüktür. Yaşamınızdaki doğru kişi hayatınızı kontrol etmeye çalışmayacak, ancak sizinle bir hayat paylaşmak isteyecektir.

İlişkilerinizde anlaşmazlıklar veya sorunlu konular olduğunu fark ederseniz onları görmezden gelmeyin ya da tereddütlerinizin önemli olduğunu düşünmekten çekinmeyin.  Doğru kişiyi bulmak, ilişkinizde zorluklar ya da başa çıkacak farklılıklar olmayacağı anlamına gelmez. Ancak, başarılı bir evliliğe sahip olmak, sevgiden daha fazlasını gerektirir.

  • Yorum Ekle