Artı Beden Mayo Nasıl Seçilir?

Birkaç yıl öncesine kadar, artı boyutu olan mayolar esasen kötü kalitede kumaşlardan yapılmıştı ve hoş olmayan renkler ve desenlerdeydi. Şimdi her şey değişti ve inanılmaz mayo tasarımlarını daha şık ve seksi görünen artı boyutlarda görebiliyoruz. Bilmeniz gereken tek şey, vücudunuzun şekli için en iyi mayo modelinin nasıl seçileceğidir.

mayo

mayo

Artı Beden Mayo Seçmenin Püf Noktaları

Belirli alanları kamufle etmek ve en iyi özelliklerini geliştirmek için tüm ipuçlarını ve algı yanılsamalarını bilmek önemlidir. İşte, artı beden mayo giymenin püf noktaları:

  • Belinizi vurgulamak ve büyük göbeğini gizlemek için, dikey şeritli veya karnın çevresinde toplanan diğer tasarımlı kemerli bir mayo seçin. Karın kontrol paneline sahip tek parça bir mayo da doğru parça olacaktır.
  • Daha büyük bir göğüs ölçünüz varsa, geniş bandajlar ve uygun balen ve cup veya bir sporcu model üst parça ile plaj kıyafeti düşünün. V yakalı veya derin boyun kesimleri olan modeller, büyük büstünüzün daha küçük görünmesini sağlayabilir.
mayo modelleri

mayo modelleri

  • Üst bedenin küçük olması ve daha büyük göğüs yanılsaması yaratmak isteyenler için üst kısımda daha açık renkli bir mayo ideal olacaktır. Dikkatleri büyük bir kalçadan uzaklaştırmak için, dolgu veya fırfırlar da harika görünecektir.
  • Geniş omuzlu kadınların alt kısmında desenli bir mayo, dar omuzlu olanların ise üst bölümde iri desen ve açık renkler seçmeleri önerilir. Kısa bacaklarınızın daha uzun görünmesini sağlamak için, uyluğa kadar yüksek kesilmiş bir mayo en iyi alternatiftir.
  • Yorum Ekle