Araçlara Özel Modern Ara Atkı Modelleri

Ara atkı otomobillerde kullanılan isteğe bağlı olarak tavanda çıta olarak ya da tavanında çatısı bulunmayan tüm araçlarda portbagaja bağlanabilecek bir üründür. Eski dönemlerde sıkıştırılmalı bir şekilde daha basit model ara atkıların üretime yapılırdı. Fakat teknolojinin ilerlemesi ile birlikte ara atkı üreticileri kendilerini daha da geliştirerek çok daha modern ara atkılar üretmeye başladılar. 

ara atkı

Araçların tavanında yük taşımak amacıyla ile kullanılan bu sistemler aracın tavanına oldukça kolay bir şekilde monte edilebilir.  Ara artkılar aracın tavan çıtasına tutturularak ya da direkt olarak aracın kendisine monte edilmek sureti ile kullanılır. Kaliteli hammadde ve profesyonel işçilikle üretimi yapılan ara atkılar ortalama olarak 70 ila 80 kilogram yük taşıma kapasitesine sahiptir. 

Ara Atkı Ne İşe Yarar?

Ara atkı otomobil aksesuarları denildiği zaman ilk akla gelen ürünler arasında yer alır. Ancak ara atkı satın alınırken mutlaka araçla %100 uyumlu bir ürün seçilmelidir. Birçok satıcı firma ticari çıkarını ön planda tutarak araçla uyum sağlamayan ve ekstra tadilat gerektiren ürünleri sunabilir.  Bu boktada yapılması gereken aracın marka modelini ve yılını dikkatli takip edip araç ile tam uyumlu olan ara atkının tercih edilmesidir. Satıcılar tarafından alternatif olarak önerilen ürünlerin kesinlikle alınmaması gereklidir. 

Ara Atkı Alabileceğiniz Firmalar Nelerdir?

Araç aksesuarı satış sektörün son derece geniş bir yelpazeye sahiptir. Araştırma yapıldığında almak istenilen ürünlerin fiyat aralıklarının birbirinden çok  uzak olduğu görülür. Yani en ucuz ürün ile en pahalı ürün arasında fiyat olarak ciddi bir fark görülebilir Ancak bu fark en ucuz ürünün en kalitesiz en pahalı ürünün ise en kalitelisi olduğu anlamına gelmez. 

Ara atkı üzerine bağlanan aksesuarlarının yolculuk esnasında güvenli bir şekilde taşınabilmesi için satın alınan ürünün sağlam ve ergonomik olması büyük önem arz eder. Bu nedenden dolayı araca en uygun olan ara atkı belirlendikten sonra en uygun ve kaliteli ürünü iyi bir fiyata almaktır. https://www.canotomotiv.com.tr/ara-atki  sitesini ziyaret ederek kaliteli ve uygun fiyatlı ara atkı modellerini güvenle satın alabilirsiniz. 

  • Yorum Ekle