İzmir Stor Perde Yıkama 

İzmir stor perde yıkama hizmetinden yararlanmak istediğinizde öncelikle perde temizliğini bilmeniz gerekecektir.

İzmir stor perde yıkama hizmetinden yararlanmak isterseniz Beşerler Yıkama sizlere yardımcı olacaktır. Stor perde temizliği kesinlikle şimdiye kadarki en eğlenceli iş değildir. Öncelikle panjur olmayan stor perdelerin nasıl temizleneceğini öğrenelim. Stor perdeler ışığın içeri girmesi için yükseltilip alçaltılabilirler. Kepenkler ise dışarıdan gelen ışığın içeri süzülmesini sağlayan eğimli çıtalardan oluşan kapı kapaklarından oluşur.

Toz ve atmosferik maddeler nedeniyle kararan perdelerinizi yenileme zamanının geldiğine karar verdiyseniz, karar vermeden önce şunları yapmalısınız:

  • Perdenin yapıldığı malzemeyi düşünün. En yaygın modellerimiz arasında plastik, pvc, ahşap ve kumaş olanları var. Bu bilgilere dayanarak, perdeyi parlatmak ve iyi durumda tutmak için en uygun temizlik ürününü seçeceksiniz.
  • Perde temizleyici bir madde olarak doğal ürünleri deneyebilirsiniz.
  • Islak temizliğe geçmeden önce tozla temizleme işlemleri gerçekleştirin.

Panjur Temizliğinde Dikkat Edilecek Detaylar

Söylediğimiz gibi, malzemeye bağlı olarak uygun bir deterjan kullanmanız gerekir. Örneğin plastik veya PVC perdeler için ılık su ve nötr deterjan çözeltisi iyi olabilir. Ancak buhar da kullanabilirsiniz. Bunun ötesinde, genel olarak izlenecek adımlar tüm türler için benzerdir.

İyi bir temizlik her zaman tozu temizlemekle başlar. Perdelerin kaydığı yan olukların tozunu dikkatlice aldıktan sonra, panjuru indirerek, bir çıta ile diğeri arasındaki çatlakları görmenizi sağlayın ve yüzeyde biriken kir ve örümcek ağlarını çıkarmaya başlayın.

Tabi bunları yapmak kolay olmayabilir. Özellikle kurumsal talepler için çok sayıda stor perde söz konusu olabilir. Bu durumda İzmir stor perde yıkama hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Stor Perde Yıkama Fiyatları

Birçok farklı stor perde çeşidi olduğu gibi bu ürünlerin boyutları da farklıdır. Bu yüzden fiyatlar da değişmektedir. Stor perde temizleme ve yıkama fiyatları m² üzerinden hesaplanmış olup, adedi ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Gösterge fiyatı m² başına belirlenmektedir. Ancak aynı zamanda uygulama şekline göre de değişmektedir.

İzmir stor perde yıkama hizmeti almak isterseniz https://www.beserlerhaliyikama.com/izmir-stor-perde-yikama Halı Yıkama firmasından destek alabilir, İzmir ilçelerinde bu desteği adresinizde yaptırabilirsiniz.

  • Yorum Ekle