Gıdı Estetiği Nedir?

Hızlı kilo alıp vermeye bağlı olarak gelişen ya da tamamen genetik yapıdan kaynaklanan sarkmalar söz konusudur. Bunlardan bir tanesi de gıdı sarkması adını verdiğimiz gıdılarda oluşan sarkmadır. Yaşın ilerlemesi ya da yağ oranının çoğalması ile bu gıdılar kişiyi yaşından daha fazla gösteriyor ya da kişiyi olduğu kilodan daha kilolu hale getiriyor. Görsel olarak da hoş durmayan gıdı oldukça rahatsız edicidir. Ama buna çözüm olarak gıdı estetiği geliştirilmiştir.

gıdı estetiği

Bu işlem ile gıdı kısmındaki yağlar kolay bir şekilde ameliyatsız işlemsiz bir şekilde kolayca alınır. Cerrahi yöntem ile yapılan bu işleme hangi yoldan ve yöntemden başvuracağına doktoru karar verir. Alınan yağlar sayesinde gıdı kısmı normal halini alır ve daha güzel ve genç bir görünüme kavuşulur.

Gıdı Neden Çıkar?

Aslında gıdı meselesi herkes tarafından oldukça sert haline gelmiş bir durumdur. Çene tabakasının oradaki derinin inceliği ile kilo alıp vermeye bağlı olarak ya da genlerden gelme bir yapı olarak oluşan bu yağ tabakaları birikerek orada gıdı dediğimiz kısmı oluşturur. Bunun haricinde yaşın ilerlemesi de bu sebeplerden ziyade başta gelir.

Kilo alan kişilerde bazen görülmese de sık sık kilo alıp veren ve dengede duramayan kişiler de daha çok yaygın olur. Birden kilo alma ya da birden aşırı derecede zayıflama da kontrolsüz olduğu için sarkma olayları yapacaktır. Bunun için en iyi çözüm ağrısız sancısız gıdı estetiği ile kurtulmaktır.

Kimler Gıdı Estetiği Olabilir?

Her şeyin bir kuralı olduğu gibi bunun da vardır. Sağlık ve risk açısından dolayı herkes gıdı estetiği olamaz. Sağlık sorunları olan ve ilaç kullanan kişiler mutlaka daha önce doktoruna başvurarak bilgilendirme yapmalıdır. Aksi takdirde kötü sonuçlar doğurabilir. Gıdı bölgesinde deformasyon olan kişiler bu işlemden faydalanabilir. Ancak bunun için tüm şartlar olumlu olması gerekir. Emziren ya da hamile olan bayanlar için kesinlikle önerilmez.

Bunun yanında kan pıhtılaşması gibi sorunların olmaması gerekir ve on sekiz yaşından büyük olmak zorundadır. Bu özellikleri bulunmayan herkes rahatlıkla gıdı estetiği olabilir. Bunun için https://tugbadindar.com/hizmetler/gidi-estetigi adresinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

  • Yorum Ekle