Extrüder Makinesi

Sanayi sektöründe en çok kullanım alanı mevcut olan extrüder makinesi, oldukça geniş bir alana sahip, alıcıları için de kullanım kolaylığı sağlamaya devam ediyor. Beklentileri en iyi şekilde karşılayan ve kalitesi, donanımı ile extrüder makinesi, alıcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor. İnşaat sektöründe imal edilen malzemelerin, üretimi için de oldukça kullanışlı bir ürün olarak gözüküyor. Makinenin çalışma alanı, plastik ürün hammadde temini sağlamak için kullanılıyor. Her çeşit plastiğin hammaddesinden ürün sağlanması ile basınç yöntemi kullanarak eritme, karıştırma ve kullanıma verme işlemleri yaparak istenilen hizmeti de sağlamış oluyor. Her çeşit eşya yapımı için, oldukça kullanışlı bir makine olarak, mobilya sektöründe de talep görmeye devam ediyor.

Extrüder Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilir?

Extrüder teknolojisi, birçok kullanım alanında kendini gösterirken, en çok talep edilen imalathaneler için de tercih edilmeye devam ediyor. Termoregülatör sistemi kullanılarak istenilen ısı seçeneğine ayarlanabilmesi de beklentiyi en üst dereceye çıkarıyor. Bir sürü üretim çeşidi mevcut iken tek ve çok katlı üretim sistemi olarak da çalışmasını gerçekleştiriyor. Ekipman çeşitleri ise  aşağıdaki gibidir;

  • Dozajlama,
  • Akümülatör,
  • Kristalizasyon ünitesi,
  • Silikon tutucu olarak ekipman çeşitleri bulunuyor. Alıcılar için bu ekipman özellikleri ise oldukça rehber önemli ayrıntılar arasında gösteriliyor.

Kolay opere edilebilmesi de bir o kadar önem taşıyor. Birçok hammaddeyi basınç uygulama yöntemi ve sıcaklık ile eriterek, plastik sektörünün en önemli sanayi ürünlerinden biri olmaya devam ediyor.

Extrüder Makine Çeşitleri

Kaynak alanında ve plastiği eriterek, üretim sağlayan dönüştürücü bir makine olarak, sektörün en fazla talep gören ürünü olmaya devam ediyor. Her işletmeye göre farklı seçenekleri de mevcut olan makine, alıcılar için ebat ve donanım farkı da gözetiyor. Beklenen performansı sağlayarak kısa sürede istenilen iş gücünü ortaya koyan extrüder makinelerinin, teknik özellikleri de aşağıdaki gibidir;

  • IPEX 0300-XX      300kg
  • IPEX0500-XX       500kg
  • IPGC0750-XX       750kg
  • IPEX1000-XX        1000kg

Extrüder makine modellerinin kullanım çeşitleri, farklıdır. Merak edilen extrüder makineleri ile ilgili bilgi almak için https://www.inanplastics.com/extruder-makinalari   adresinden hizmet alabilirsiniz.

  • Yorum Ekle