Yatmadan Önce Zayıflamak İçin Ne İçilir?

Uyurken kilo verdiren, yağ yaktıran kür. Yatmadan önce için sabaha kadar uykunuzda kilo vermeye devam edin. Kilo vermek aslında düşünüldüğü gibi çok zor değil, bilinenin aksine aslında çok kolay. Doğru yolları kullanarak kendinizi yormadan, yıpratmadan rahatlıkla kilo verebilirsiniz.

İnsan vücudu uyuduğunuz sırada yağ yakmaya devam eder. Doğru yöntemler uygulandığında sabaha kadar yağ yakmak hiç de zor değil. Özellikle, göbek bölgesindeki, basen bölgesindeki ve bel bölgesindeki yağlardan bu kür sayesinde kurtulabilirsiniz.

Uyumadan hemen önce hazırlamış olduğunuz kürü içerseniz sabah daha dinç ve incelmiş olarak uyanmanız mümkün. Akşam en geç sekize kadar yemeğinizi yemeniz gerekiyor ve saat sekizden sonra hiçbir şekilde hiçbir şey yememeniz gerekiyor.

Sıvı tüketiminde herhangi bir sakınca yok ama karın doyurucu, atıştırmalık vesaire hiçbir şey yememeye özen göstermeniz gerekiyor. Yapmanız gereken yatağa gitmeden önce aç karınla önceden hazırlamış olduğunuz kürü içmek ve öyle uykuya dalmak. Uyku esnasında metabolizmanın çalışmasını düzenleyen bu kür sayesinde ciddi anlamda yağ yakımı sağlandığını göreceksiniz.

İlk başladığınız günden itibaren toplam on beş gün ara vermeden devam etmeniz önemli, akabinde bir hafta kadar ara vermeniz gerekmektedir. Sonrasında yine on beş gün boyunca bu kürü kullanmanız neticesinde bir ayın sonunda on kilo civarında bir yükten kurtulduğunuza inanamayacaksınız.

Zayıflamak için ne içilir

Peki, nedir bu kür?

Tarçın, limon, toz ya da taze zencefil de olur ceviz büyüklüğünde bir zencefili rendeleyerek de kullanabilirsiniz. Keçiboynuzu özü kullanılması gerekmektedir, ayrıca keçiboynuzu özü yoksa aynı ölçülerde bal kullanılabilir. Şayet bal da yoksa bir adet portakal ya da greyfurt da kullanmak mümkündür.

Hazırlanışı

Normal şartlarda bu kürün olmazsa olmazı keçiboynuzu özü ya da keçiboynuzu pekmezidir.
Keçiboynuzu özünün metabolizmayı hızlandıran, yağ yakımını hızlandıran aynı zamanda vücuda doğru tokluk verdiği ispatlanmıştır. Tarçın kan şekerini dengeleyerek hücrelerde yağ depolanmasını engelleyen bir sistem oluşturuyor vücutta, bu sebeple insülin direncinin kırılmasında son derece öneme sahip.

Geceleri tutan tatlı krizleri sabah uyanır uyanmaz hissedilen açlık hissini tüketeceğiniz bu kürle yenmeniz mümkün. Zencefil de aynı şekilde, içerisindeki maddeler sayesinde kan dolaşımını hızlandırıyor, kan dolaşımı hızlandığı zaman boşaltım sistemi ve sindirim sistemi hızlanıyor ve müthiş şekilde yağlarda parçalanmalar meydana gelmeye başlıyor.

Kötü bir tadı olmayan bu kür, kesinlikle çok hoş bir tada sahip. Limondan dolayı mayhoş, zencefilin o güzel aroması, tarçının güzel kokusu ve keçiboynuzu özünün vermiş olduğu o doğal tatlılık, müthiş bir şerbet kıvamında, kesinlikle içmekten keyif alacağınız bir karışım olacaktır.

Yemek saatlerinizi düzenlemelisiniz

Akşam sekizden sonra hiçbir şey yenmemesi hususunda dikkatli olunması büyük önem arz  ediyor. Sadece sıvı tüketilmesi gerekmektedir. Zira zayıflama süresince olunduğu zamanlarda, kilo verilmek isteniyorsa,  abur cubur tüketilmemesi ve bu duruma dikkat edilmesi elzem olmaktadır.

  • Yorum Ekle