Cilt Lekelerin Elma Sirkesi ile Giderin

Güneşten gelen zararlı ışınların etkisi ile ya da hamilelik döneminde ciltte çeşitli lekeler oluşuyor. Bunların giderilmesinde birçok farklı yöntemler öneriliyor. Güzellik merkezlerinde yapılacak olan uygulamalar ise zaman alan seansların yanı sıra oldukça pahalı seçimler olarak karşımıza çıkabiliyor. Aynı zamanda cilt lekelerinin giderilmesinde kullanılan kremler de oldukça pahalıdır. Bu kremler ile cilt tonunun eşitlenmesi kimi zaman mümkün olurken kimi zamanda ise oldukça az bir etkiyi sunar. Bunların yanı sıra doğal yöntemler ile de cildinizde bulunan lekeleri gidermeniz mümkün.

cilt lekesi

Cilt lekelerinin giderilme işleminde doğal birçok maske seçiminin yanı sıra elma sirkesinin mucizesinden de yararlanarak bu lekeler veda edebilirsiniz. Cilt tonunun eşitlenmesi işlemine destek olan elma sirkesi aynı zamanda ciltte bulunan sivilce lekelerinin de giderilmesine destek oluyor.

Cilt Lekeleri İçin Uygulanacak Elma Sirkesi Tedavisi

Cilt lekelerinin giderilme işleminde uygulanacak olan elma sirkesi tedavisinde aynı zamanda havuçtan da yararlanmanız önerilir.

İki tane orta boya sahip olan havuç rendelenip suyu alınır. Bu suyun içine bir çay kaşığı kadar da elma sirkesi ilave edilir. Daha iyi sonuç için ise ev yapımı elma sirkesi kullanmanız önerilir. Havuç suyu ile karışım elde ettiğiniz elma sirkeli sıvıyı pamuk ile cilt lekelerinize sürmeniz yeterlidir. Düzenli olarak yapılacak olan uygulama sonrasında cilt lekelerinin giderilmesi mümkün olur.

  • Yorum Ekle