Yeni Moda Alarmı, Jogging Pantolonu

2017-2018 sonbahar kış sezonunda spor şık kombinasyonları içersinde sıklıkla göreceğimiz eşofman altı yanı jogging pantolonu, rahatlığı ile de beğeni toplayacak gibi görünüyor.

Yeni sezon da moda alarmı olarak yer alan jogging pantolonu, sezon kombinlerinde trend parça olarak yer alıyor.

Jogging pantolon modelleri spor giyimin zaman ve mekân sınırı olmadan tercih edilebileceğinin önemli bir göstergesi olacak. Kalın topuklu ya da ince topuklu ayakkabılar ile kombin edilebilen bu pantolonlar, ofisten akşam yemeklerine kadar her yerde değerlendirilebilecek olan parçalardır.

Jogging Pantolon Nedir?

Sportif şıklık modasının hakimiyetine yeni sezonda vurgu yapan jogging pantolonlar, her mekanda ve zamanda giyilebilecek olan modeldir. Eşofman altı olarak ifade edilebilen bu pantolonların kumaş kalitesi farklı seçenekler ile yer alıyor. Bu modelin eşofman altına benzetilen özelliği ise olmazsa olmazı olan yan kenarlarında bulunan çizgisidir. Zaten bu çizgi sayesinde jogging pantolon sportif bir havaya bürünebiliyor.

Jogging Pantolon Nasıl Kombinlenir?

Her mekan ve zamanda değerlendirilebilen jogging pantolonlar farklı şekillerde kombin yapılabilecek olan bir parçadır.

Sıcak aylarda tişörtler ya da bluzlar ile kombin yapılabilir. Kombini tamamlamak için topuklu ayakkabı ya da sandaletlerden faydalanmanız da mümkün. İnce ya da kalın topuk seçimi tamamen kombininiz ile uyuma bağlı olarak değişebilir.

Soğuk aylarda kazaklar, ceketler, sweatshirt ile kombin yapılabilirken, stiletto ya da botlar ile kombin tamamlanabilir.

  • Yorum Ekle