Tesettür Giyimde Tunik mi, Gömlek mi?

Tesettür giyim modasında en güçlü parçalar arasında yer alan tunikler ile gömleklerin güçlü rekabeti hala devam ediyor. Tunik tasarımları kendi içerisinde son derece şık bir görünüm sergilediği için kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Ancak gömlek modelleri de şıklıkta tuniklerden geri kalmıyor. Bu güçlü rekabette siz hangi taraftasınız, bilmiyoruz ama son dönemde tesettür tunik modellerinin büyük bir atılım yaptığı aşikar.

Bundan kısa bir süre öncesine kadar tunik tasarımları birkaç farklı kalıp kullanılarak dizayn ediliyordu. Ancak günümüzde özellikle asimetrik kesimin trend olması ile birlikte tesettür tunik modellerinde seçenek yelpazesi bir anda genişledi. Çeşitli süslemeler ve şık desenlerle buluşan tunikler günlük hayattan iş hayatına ve sosyal yaşama kadar her alanda kadınların favori tercihlerinden biri haline geldi.

Tesettür Tunik Modelleri Form Değiştirdi!

Farklı kesimlerin farklı süsleme tarzları ile buluşması tesettür tunik modellerinde büyük bir değişim meydana gelmesini sağladı. Artık spor giyim tarzına uygun tasarımlar muhafazakar giyim tarzı ile kolaylıkla buluşturulabiliyor.  Hatta otantik bir giyim stilini kendi tarzı ile buluşturmak isteyen kadınlar da kolaylıkla rotasını tuniklere çevirebiliyor.

Tuniklerde diz üstü ve diz altı olmak üzere iki farklı boy seçeneği bulunuyor. Altına giyilen kıyafete bağlı olarak kadınlar bu iki boydan dilediğini seçebiliyor. Dolayısıyla tuniklerin artık daha fazla sayıda kombin seçeneği sunduğu da dikkatlerden kaçmıyor. Elbette tesettür gömlekler de pek çok alanda kadınların severek kullandığı tasarımlar arasında yer alıyor. Ancak tuniklerin biraz daha fazla sayıda kombin seçeneği sunar hale gelmesi de önemli bir değişim!

Yenilenen Modelleri İnternetten İnceleyin!

Tunik modellerinin yepyeni bir forma bürünmesinin ardından çok daha şık bir görünüm kazandığını da belirtmeliyiz. Bu yeni formu tüm detayları ile incelemek isteyenler soluğu Hüma Sultan web adresinde alıyor.

Haliyle her zevke hitap edebilecek tunikleri bir arada incelemek mümkün olabiliyor. Eğer bu şıklığı siz de hayatınıza kazandırmak isterseniz model seçenekleri azalmadan tercihlerinizi yapmanızı öneririz. Çünkü tunikler son dönemde popülerliğini koruyor!

  • Yorum Ekle