Moralinizi Düzeltecek En İyi Romantik Komedi Filmleri

Çoğu zaman canımız sıkkın olduğunda moralimizi düzeltecek bir film ararız. Bunlar genelde romantik komediler olur. İçerik bakımından hem keyifli hem de can sıkıntısını alıp götüren bu filmlerden ufak bir derleme yaptık. Bakalım canımız sıkkınken bize hangi filmler iyi geliyor?

Gelinler Savaşı (2009): İki çok yakın arkadaşın düğünleri aynı gün ve saatte olursa neler olurdu? Elbette kıyamet kopardı. Anne Hathaway ve Kate Hudson’ın başrollerde olduğu film sizlere eğlenceli saatler vaat ediyor.

Çılgın,  Aptal,  Aşık (2011): Henüz Orta yaşlarında olan Cal, karısının boşanmak istemesi ile şok olur. Bundan sonra nasıl bir şekilde devam etmek istediğini düşünürken ona çapkınlık yapmayı öğretecek Jacob ile yolları kesişir. Ancak Cal’ı hiç beklemediği sürprizler karşılayacaktır. Ryan Gosling, Steve Carell, Emma Stone gibi birbirinden ünlü yıldızlar başrolde.

Müzmin Bekarlar (2014): Üniversiteden beri 3 yakın arkadaş olan Jason, Daniel ve Mikey gününü gün eden çapkınlık peşinde koşan tiplerdir. Ancak hayat sürprizlerle doludur ve hiç beklemedikleri bir anda her ne kadar birbirlerine bekarlık sözü verseler de işler değişecektir. Zac Efron, Miles Teller ve Michael B. Jordan’dan keyifli bir film.

Arkadaştan Öte (2011): Duygusal bir bağlanma olmadan yalnızca seks amaçlı bir  birlikteli isteyen Jamie ve Dylan’ın planları elbette istedikleri gibi gitmeyecektir. Bu eğlenceli romantik komedinin başrollerini Justin Timberlake ve Mila Kunis paylaşıyorlar.

Aşkzede (2008): Yıllardır emek verilen bir ilişki bir anda yok olursa neler olur? Tek bir çare kalır, sevgilinizi unutmak. Bu da hiç kolay olmayan bir süreç demek. Başrollerde Jason Sege, Russell Brand ve Mila Kunis ile keyifli bir seyirlik.

  • Yorum Ekle