Kaşları Uzatmanın Pratik Yolları

Kaşlar kadınların en fazla üzerinde durdukları konular arasında kendine yer bulmakta. Pek çoğu ise kaşlarının istedikleri şekilde olmadıklarından şikayetçiler. Bunun için ellerinden gelen her şeyi eksiksiz bir şekilde yapmış olsalar da kaşlarında dökülmeler kendini gösterebiliyor. Halbuki kaşların istenilen gür görüntüye ulaşması adına dikkat edilmesi gereken bazı şeyler bulunmakta.

kaş

kaş

Kaşlarınıza Dikkatli Bir Şekilde Masaj Yapın

Nasıl ki saç diplerinin canlanması adına masaj yapılıyorsa aynı şekilde kaşların da masaja ihtiyacı bulunmaktadır. Ancak bu aşamada önemli olan şeylerden biri çok fazla bastırmamak olacaktır. Nazikçe yapılacak olan masaj ile beraber kan akışı hızlanacak ve kaşlar çok daha hızlı uzayacaktır.

Hint Yağının Gücünü Keşfedin

Genel olarak herkes saçlarına ve kaşlarına badem yağı sürmeyi tercih ederler. Lakin Hint yağı ve zeytinyağı karışımı kaşlara tahmin edilenden çok daha iyi etki edecektir. Yatarken bir miktar Hint yağı ve zeytinyağı karışımı pamuk yardımı ile kaşlara sürülebilir. Böylece kısa bir süre içerisinde kaşlar çok daha iyi bir şekilde uzamaya başlayacaktır.

kaş uzatmak

kaş uzatmak

Vazelin ile Bakım Yapın

Yağlı ve yumuşak bir yapıya sahip olan vazelin, yalnızca eller ve ayaklarda işe yaramıyor. Temiz bir pamuk ya da parmak ile dikkatli bir şekilde kaşlara sürülecek olan vazelin bir yandan kaşları yumuşatırken aynı zamanda kaşlar beslenmeye başlayacaktır. Bu işlem her akşam yatarken rahatlıkla yapılabilir.

  • Yorum Ekle