Yoğurt ve Ayran Diyeti ile Sağlıklı Zayıflama

Sağlıklı zayıflamak için sofranızdan yoğurt ve ayranı eksik etmemeniz gerekir. Ayran ve yoğurt hem tok tutar hem de kalıcı kilo vermenizi sağlar. Toksinleri vücuttan attığı gibi ödem sorunlarınızın da önüne geçer. Bir hafta boyunca yapacağınız ayran ve yoğurt diyeti ile bir haftada 5 kilo verebilirsiniz.

kilo vermek

kilo vermek

Yoğurt ve Ayran Diyeti Nasıl Yapılır?

Yoğurt ve ayran diyetinde bir hafta boyunca sabahları, 2 su bardağı ayran içiyorsunuz. Öğlen öğünlerde ise mercimek çorbası ve bir su bardağı ayran. Sabah ve öğle menüsü bir hafta boyunca aynı olacak şekilde düzenlenmelidir. Ara öğünlerde 3 badem ya da 3 ceviz tüketebilirsiniz.

Akşam menüsü ise bir kase yoğurt ve haşlanmış tavuk yanına küçük kase mevsim salatası. Bu diyeti yaparken tuz tüketiminde aşırıya kaçmamalısınız. Salatanıza ise bol limon sıkmalı ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile tatlandırmalısınız. Yoğurt ve ayran diyetinde meyve olmadığı için gece yatarken sadece 3 kuru kayısı ve 2 su bardağı su tüketmeniz önerilir.

zayıflamak

zayıflamak

Diyetinizden daha güzel sonuç almak için günde yarım saat yürümelisiniz. Türk kahvesi gün içinde bir adet ile sınırlı. Yeşil çayı ise iki fincan olacak şekilde içebilirsiniz. Çay ve kahvede kesinlikle şeker kullanmamalısınız. Diyet sırasında kendinizi acıkmış hissederseniz bir su bardağı ayran tüketmeniz önerilir. Diyeti sadece 5 gün yapıp ara vererek tekrarlayabilirsiniz.

  • Yorum Ekle