2017 Yılının Dekorasyon Trendleri

Dekorasyona meraklıysanız ya da evinizde bambaşka bir hava yaratmak istiyorsanız küçük dokunuşlarla farklı bir ambiyans sağlamak istiyorsanız doğru yerdesiniz. 2017 yılında son dönemlerde dekorasyon dünyasında ne gibi trendler var? Özellikle evlerimizde odalarda ne gibi dokunuşlar yapıyoruz? İşte bu yazımızda siz değerli okuyucularımıza 2017 yılının en son trend dekorasyon önerilerini kısaca verdik. Mutlaka yazımızı okuyun verdiğimiz tavsiyelerden sizde faydalanın.

dekorasyon

dekorasyon

Dekorasyona Dair Temel Noktalar

Bu konuyla ilgili olarak siz değerli okuyucularımıza söyleyebileceğimiz ilk dekorasyon trendi Country dediğimiz mobilya çeşitleri olacak. Birbirinden tamamen farklı renklerde aykırı yastıklar ve kalplerle süslü mobilya takımları bu sene oldukça revaçta.

Dolayısıyla eğer salonumuzu yeni döşeyeceksiniz bu tarz mobilya takımlarını sizlere tavsiye edebiliriz. Ayrıca yine 2017 yılında renk olarak daha çok pastel renkler tercih edilecek. Özellikle de mobilyalarda düz renklerin yanı sıra renk renk pastel tonlar hakim olacak.

dekorasyon trendleri

dekorasyon trendleri

Yine bu sene en trend olan bir başka şey ise ahşap dekor ürünleri. Evinizde ahşap renkli avizeler tercih edebilirsiniz. Bu yıl alışık olduğumuz ahşap, deri veya metal şekilli yatak başlıklarının yerini kapitone dokulu başlıklar alacak. Eğer evinizde parke değişimi yapacaksanız sizlere gri veya açık renkli tonlarda tercih yapmanızı tavsiye edebiliriz. Çünkü bu sene oldukça trend olacak. Dekorasyon hususunda en önemli trendlerden bir diğeri de eskitmedir. Nostaljiyi sevenlerdensiniz bu tarz dekorlardan tercih edebilirsiniz.

  • Yorum Ekle