Plajda İyi Görünmek için Makyaj Yapma İpuçları

Makyaj genellikle plajdan hoşlanmaz. Geçmişte, tam makyajlı birisini plajda zorlukla görebilirdik ama günümüzde birçok şey değişti. Her şeyden önce, sahilde makyaj yapma trendinin popülerleştirildiği sosyal medya yıldızlarına sahibiz. Sahilde de iyi ve bakımlı görünmek istiyorsanız, uygulamadan önce bu basit ipuçlarını göz önünde bulundurun.

plaj

plaj

Güneş Koruyucu

Herhangi bir makyajı uygulamadan önce, her zaman (Sun Protection Factor) SPF cildinizi Güneş’in UV ışınlarından koruyacaktır. Bazı cilt kremlerin formülü SPF’dir, ancak plaj için çok daha fazla korumaya ihtiyaç duyarsınız. Yüzünüze güneş kreminizi uygulayın ve makyajınızı uygulamadan önce yaklaşık 20 dakika bekletin.

Renkli Nemlendiriciler

Kalın ve kremsi formüller sıcak yaz güneşinin altında birkaç dakika sonra felâket haline gelecektir. Cildinizin pürüzsüz görünmesi için renklendirilmiş nemlendirici kullanabilirsiniz, bunlar hafiftir ve iyi bir miktarda güneş kremi içerir. Güneş kremi bulunduğuna bakılmaksızın, cildinizi en iyi şekilde korumak için daima düzenli bir güneş kremi kullanmanız gerekir.

plajda iyi görünmek

plajda iyi görünmek

Bronzlaştırıcı Kremler

Bembeyaz teninizle plajda gezinmekten utanıyorsanız, bronzlaştırıcılardan destek alabilirsiniz. Yüz özelliklerini geliştirmek için yüzünüzün stratejik bölümlerine hafif konturlar uygulayın. Dayanıklı oldukları için kremsi bronzlaştırıcı veya koyu bir temel kullanmak daha iyi bir seçenektir. Sahilde aşırıya kaçmak istemiyorsanız daima küçük bir miktar uygulayın.

Su Geçirmez Ürünler

Denizde, havuzda makyaj oldukça risklidir, panda gözlü birçok kız gibi dağılmış bir makyaj sonunuz olabilir. Sahilde tam bir makyaj yapmaya karar verdiyseniz, en azından doğru yapın. Suya dayanıklı rimel, göz kalemi, kajal veya kaş kalemi, kusursuz bir plaj onaylı makyaj bakışı için en önemli ürünlerdir.

  • Yorum Ekle