İnce Görünebilmek İçin Kombin Sırları

Güzellik anlayışının en büyük tabularından biri haline gelen kilolu olma durumu birçok kadın için psikoloji bozukluğuna yol açabilecek önemli bir sorundur. Ancak kilo verme süresince psikolojik olarak daha iyi hissedebilmek için giyim konusunda doğru seçimlere yönelmek yalnızca güzel görünebilmek için değil aynı zamanda özgüvenin yükselmesine ve birçok konuda kararlı olmaya yardımcı olur.

pileli etek hilesi

pileli etek hilesi

Çok dar seçimler kiloları daha belirgin hale getirmekten başka bir işe yaramayacağı için seçim yaparken kesimi aşırı bol olmayan ancak dökümlü duran kıyafetler tercih edilebilir. Elbette her zaman bu tip kıyafetler bulmak mümkün değildir. Özellikle klasik giyinilmesi gereken ortamlarda dar kıyafetler daha fazla uygunluk gösterdiği için ona göre seçim yapılmalıdır. Aşırı dar olmadığı müddetçe dar seçimler, kişinin özgüveninin yüksekliğini de işaret eder.

İnce Görünebilmek İçin Yapılabilecekler

Korse kullanımı fazlalık olarak dikkat çeken bölgelerin sıkı bir görünüm kazanmasına yardımcı olduğu için basenlerde ve karın bölgesinde daha şık bir duruş sağlar. Pantolonlu kombinlerin birçoğunda korse çok da şart değilken elbise ve etek kullanımında büyük bir önem arz eder.

zayıf gösteren kıyafetler

zayıf gösteren kıyafetler

Basen ve karın bölgesine daha çok ilgi toplayacak pullu, payetli ya da geometrik desenlerden uzak durmak gerekir. Bunun dışında kilo probleminde dikkat çeken bir diğer nokta bacaklar olduğu için diz altı bölgesine daha az dikkat toplamak önemlidir. Puanlı, parlak, baklava desenli çoraplardan uzak durulmalıdır.

  • Yorum Ekle